Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

Τρία σεμινάρια, επίκαιρα όσο ποτέ.

Γονιός & οικονομική κρίση

Ημερομηνία: Παρασκευή 18/05/2012  
Ώρα: 18:00- 20:00
Διάρκεια: 2 ώρες
Κόστος: 30 € (45€ για ζευγάρι)

Το σεμινάριο αυτό δίνει τη δυνατότητα στους γονείς μάθουν να αξιοποιούν τις δυσκολίες με τρόπο λειτουργικό, χωρίς όμως ταυτόχρονα να τις μειώνουν. Προσφέρει την ευκαιρία μιας άλλης οπτικής, όπου το "όχι" σε ένα δώρο ή μια έξοδο θα γίνει εφόδιο και όχι στέρηση, με στόχο να ελευθερώσει τον γονιό και το παιδί του και όχι να τους εγκλωβίσει. Μέσα από το μοίρασμα των εμπειριών έχει ως στόχο την απενοχοποιήσει και τον απεγκλωβισμό του γονιού. 


Ο γονιός & το παιδί απέναντι στο διαζύγιο

Ημερομηνία: Παρασκευή 25/05/2012  
Ώρα: 18:00- 20:00
Διάρκεια: 2 ώρες
Κόστος: 30 € 

Το σεμινάριο αυτό προσφέρει τη δυνατότητα στους γονείς να κατανοήσουν τα συναισθήματα των παιδιών τους & τα δικά τους στις φάσεις του διαζυγίου, καθώς και τις συνέπειές τους.  Αναλύονται τρόποι χειρισμοί των παιδιών και διαχείρισης θεμάτων διαζυγίου, καθώς και οι συνέπειές τους στη μετέπειτα ζωή των παιδιών και των γονιών.
 

Επιλόχεια κατάθλιψη & σχέση ζευγαριού

Ημερομηνία: Σάββατο 26/05/2012  
Ώρα: 11:0- 13:00
Διάρκεια: 2 ώρες
Κόστος: 30 € (45€ για ζευγάρι)

Συναισθήματα που αφορούν την ίδια, την εικόνα της, το σώμα της, την αγωνία της για τον αν είναι ικανό και αν θα γίνει «σωστή» μητέρα, καθώς και συναισθήματα που αφορούν στο παρελθόν της, τη σχέση της με τους γονείς της, τη σχέση της με τον άντρα της. Το σεμινάριο αυτό προσφέρει στις μητέρες και μέλλουσες μητέρες μια ευκαιρία να φροντίσουν τον εαυτό τους, να μάθουν, να μοιραστούν, να ακούσουν, να αφεθούν….Γνώμη μου να μην αμελείσετε να πάρετε μέρος στα σεμινάρια!
Είναι επίκαιρα όσο ποτέ!
 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πως δηλωνω συμμετοχη στα σεμιναρια;

Καλλη είπε...

Για να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια επικοινωνείτε με το κέντρο ΚΕΠΣΥ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India