Σάββατο, 20 Αυγούστου 2011

Επιστροφή...


...μετά από 3 εβδομάδων διακοπές στην καθημερινότητα και στην κλεισούρα του διαμερίσματος. Το ίδιο και τα παιδιά. Όσο μπορέσαμε περάσαμε τις εβδομάδες των διακοπών αποφεύγοντας να κάνουμε ό,τι μας θύμιζε την καθημερινότητα. Κάναμε μπανάκια, πήγαμε βόλτες, ολίγες κρεπάλες ειδικά στο φαγητό (θα πρέπει να επέστρεψα με μερικά επιπλέον κιλάκια).

Όσο κι αν έχουμε λείψει, όσο κι αν έχουμε μείνει μακρυά από το διαμέρισμα, λες και ένας μαγικός διακόπτης γυρνάει στα παιδιά και επιστρέφουν αυτόματα στις παλιές τους συνήθειες. Μέσα σε όλα, καταφέραμε και βγάλαμε την πάνα από τον μικρό μας μια και έξω! Επίσης, μιλάει και πιό πολύ και πιό καθαρά τώρα. Με τόσα παιδάκια που ήταν εκεί, στις διακοπές, πώς να μην γίνει πολυλογάς!!

Εγώ, ομολογώ, άλλαξα παραστάσεις, ξεκουράστηκα, επέστρεψα με περισσότερες παρακαταθήκες υπομονής και ξεκούρασης. 

Δυστυχώς ή ευτυχώς, είμαι χαρακτήρας που προσπαθώ σε όλα να είμαι πρακτική. Οπότε, με το που επέστρεψα, κάνω προγραμματισμό για τον Σεπτέμβρη. Τί; Μήπως βρω κάποια δουλίτσα. Κανονική, με ένσημα. Πολλά ζητάω;; 

Καλώς σας βρήκα και ...θα αποφύγω να πω Καλό Χειμώνα... Ακόμη ο καιρός είναι υπέροχος! Οι παραλίες μας περιμένουν για να μαυρίσουμε κι άλλο!

2 σχόλια:

Ρεβεκκα είπε...

καλως την,χαιρομαι που περασατε τοσο καλα.οι μπαταριες σας γεμισαν.Αντε καλη δυναμη κ ευχομαι να βρειςγρηγορα δουλεια.

Καλλη είπε...

καλώς σας βρήκα Ρεβέκκα μου! πάω να διαβάσω τα νέα σου και τα λέμε από εκεί! σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India