Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

"Τσαλακωθείτε" - κάνει καλό!Θυμάστε ένα άρθρο που είχα κάνει με τις γκριμάτσες; Μερικές φορές, ή μάλλον όσο το δυνατόν πιο συχνά μπορούμε, είναι καλό να "τσαλακωνόμαστε" για να έρχεται το γέλιο στα χείλη μας. Να αφήνουμε την σοβαροφάνεια κάπου κλεισμένη καλά, και να αφηνόμαστε λίγο πιο χαλαροί. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε, ότι εάν θες να μάθεις κάνε ότι κάνει ένα παιδί. 

Όσες φορές το έχω ακολουθήσει έχει βγει αληθινό! 

Έχουμε ξυπνήσει το πρωί και χουζουρεύουμε στο κρεβάτι. Αρχίζουν τα παιδιά τα παιχνίδια, ζουλήγματα, γαργαλητά, χοροπηδητά. Σε μία στιγμή αυθορμητισμού η μεγάλη μου κόρη κλείνει την μύτη της και μιλάει. Η φωνή βγαίνει περίεργη και παραμορφωμένη. Α! Ξαφνικά νέο παιχνίδι το οποίο ακολουθούμε όλοι! Και η μαμά αυστηρά! Ο ένας κλείνει την μύτη του άλλου και οπωσδήποτε πρέπει αυτός ο άλλος να πει κάτι. Τι γέλια, τι χαχανητά! Άλλη τόση ώρα να καθόμασταν σίγουρα δεν θα βαριόμασταν να παίζουμε με αυτό το παιχνίδι.

Η διάθεση σίγουρα της μαμάς ήταν πολύ διαφορετική από όταν άνοιξε λίγο το μάτι της :-) 


2 σχόλια:

Βάσω - Οι ιστορίες της μαμάς μου είπε...

Πρέπει να λίγο και ειδικά όσοι έχουμε παιδιά. Το να είμαστε συνέχεια σοβαροί δεν κερδίζουμε τίποτα. Ας διασκεδάσουμε και λίγο!

Pela είπε...

Καλησπέρα Κάλλη μου! καλέ ποιον ωφέλησε ποτέ η σοβαρότητα??! ευτυχώς οι γκριμάτσες είναι οικογενειακό μας χάρισμα..! φιλάκια πολλά!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India