Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Σκέψεις ...παραλήρημα!

Τις τελευταίες ημέρες δεν έχω έμπνευση, δεν έχω διάθεση, θέλω να κοιμάμαι, να βλέπω ταινίες, να σερφάρω και να τρώω παγωτό! Εάν συνεχίσω έτσι θα καταλήξω να κοιμάμαι συνέχεια σαν βόδι, τα μάτια μου θα γίνουν τετράγωνα από την τηλεόραση και τον υπολογιστή, και θα γίνω και τετράπαχη που ειδικά αυτό το διάστημα του Καλοκαιριού δεν το θέλω!!

Τί κάνω για να μην πάθω όλα τα παραπάνω; Όση ζέστη κι αν κάνει πέρνω τα παιδιά και πάμε στις κούνιες. Πέρνουμε μαζί μας όλον τον εξοπλισμό και βουρ! Τηλεόραση βλέπω το βράδυ όταν τα παιδιά θα είναι για ύπνο και το μεσημέρι λίγο. Στο διαδίκτυο ...ε αυτό το παλεύουμε να το μειώσουμε λίγο. Όσο για το παγωτό ...α δεν ξέρω εδώ είναι τα δύσκολα! Μπορώ να κόψω πολλά και πολλά αλλά όπως έχει πει και μία φίλη "τον πόνο τον αντέχω την πείνα ποτέ!". Γι΄αυτό και εγώ συμφωνώ μαζί της και ακολουθώ!

Γιατί στην εποχή που ήμαστε τώρα μας έκοψαν τις πολλές πολλές εξόδους, λες και εμείς με δυο παιδιά είχαμε πολλές εξόδους. Οι διακοπές περιορισμένες, μιας και φέτος θα πάμε στην πεθερά μου, φιλοξενία λοιπόν! Και καταλήγω ...το φαγητό, το σεξ και την τρέλλα δεν πρόκειτε να μας την κόψουν ποτέ! Ό,τι κι αν κάνουν!

2 σχόλια:

Mamma el είπε...

Έτσι ακριβώς!
Φαγητό, σεξ και τρέλα δεν κόβεται!!!!
Η έλλειψη έμπνευσης μπορεί να οφείλεται και στη ζέστη.
Καλοκαίρι είναι θα περάσει!
Όσο για τη φιλοξενία δες το αλλιώς. Δεν είσαι στην πεθερά σου. Είσαι σε ένα κοσμοπολίτικο και τροπικό νησί με καταγάλανα νερά. Το έσωσα λίγο;

Kalli είπε...

Δεν είναι κακό!! Καθόλου κακό!! Θα το παλέψω ...που θα πάει!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India