Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2010

Άτιμε Υφαντής!

Θα έπρεπε να απαγορεύσουν δια παντώς διαφημίσεις που στοχεύουν μελλοντικούς νυν λιλιπούτειους καταναλωτές!! Του τέστιν ηλικίας κάτω των 14 ετών (για να μην πω 16!!).

Ειδικά το Παριζάκι Υφαντής μας έχει κάνει μεγάλη ζημιά ρε παιδιά! Όποτε πάμε Super Market δεν υπάρχει περίπτωση να μην φύγουμε με ένα Παριζάκι Υφαντής! Την τελευταία φορά μάλιστα γυρνάγαμε όλο το Super Market και η μικρά φώναζε "που είναι το Παριζάκι Υφαντής μαμά;", "θα πάρουμε Παριζάκι Υφαντής;".

Και ναι ομολογώ απέφευγα να πάω προς τα ψυγεία, αλλά έλα ντε που έπρεπε να προμηθευτώ φέτα. Και παραδίπλα είναι τα ψυγεία self service με όλα τα υπόλοιπα. Ε λεώ δεν θα το δει. Κι όμως!! Στην άλλη άκρη το Παριζάκι Υφαντής και η μικρά το είδε! Για πότε έφυγε, έκανε τον κύκλο γύρω από τα ψυγεία και έφτασε το Παριζάκι, το πήρε αγκαλιά (μόνο που δεν το φίλησε) και το έφερε στο καρότσι! 

Ε μετά πείτε μου, πώς να το αποφύγω ε;; Πώς;; Που προτειμώ γαλοπούλα βραστή, άντε μία στο τόσο γαλοπούλα καπνιστή! Και θα μου πείτε, μία στο τόσο Παριζάκι δεν κάνει και τίποτα. Αλλά κάθε φορά όμως;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India