Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πολλές μάσκες...

Ποιοί ήμαστε πραγματικά; Ποιός είναι ο άλλος που μας κοιτάει; Σάμπως ξέρει κι αυτός θα μου πεις! Ένα είναι σίγουρο, όλοι κάτι ψάχνουμε. Σε αυτή τη ζωή θα το βρούμε, στην άλλη, κανείς δεν ξέρει. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία λένε και ...έχουν δίκιο; Ποιό είναι το νόημα δηλαδή; Την ευτυχία δεν ξέρεις ποτέ πότε την έχεις πραγματικά, όμως ξέρεις ότι την κυνηγάς, ότι κάνεις ένα ατελείωτο ταξίδι για να την αποκτήσεις, να νοιώσεις ότι έστω και για μερικά λεπτά την έχεις κατακτήσει. Γιατί τελικά η ευτυχία δεν είναι κάτι που το αντιλαμβάνεσαι ότι το έχεις την δεδομένη στιγμή, αλλά η πορία που κάνεις για την αποκτήσεις. Αυτό είναι ευτυχία. Ποιός άνθρωπος είναι ευτυχής και δεν θέλει τίποτα άλλο από την ζωή του; Κανείς και όποιος πει το αντίθετο είναι ψεύτης!

Πόσα μπορούμε να θυσιάσουμε στον βωμό της ευτυχίας; Την προσωπικότητά μας, μερικές στιγμές από την οικογένειά μας, ολόκληρο το είναι μας; Κι αν τα θυσιάσεις αυτά τότε τί έχει μείνει δηλαδή; Ξυπνάς μια ωραία πρωία και λείπεις από τον ίδιο σου τον εαυτό... και η ευτυχία έχει κάνει φτερά! Ήταν ένα απατυλό όνειρο και πάει πέρασε, ξύπνησες!

Η ζωή είναι ένα ταξίδι. Κι όπως λέει η γιαγιά μου, όλα εδώ πληρώνονται! Εάν σας φάνηκαν τα σημερινά ακαταλαβίστικα, δεν πειράζει... κρίση είναι και θα περάσει! Όχι της χώρας, αλλά του εγκεφάλου μου!

1 σχόλια:

Mamma El είπε...

Και ο δικός μου εγκέφαλος περνάει κρίση!!!!!! Και για άλλη μια φορά τα δικά μας πνεύματα συναντώνται!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India