Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010

Αβαταρ και ...κατάθλιψη;;

Έχει γίνει πολύ μεγάλος ντόρος για αυτήν την ταινία και όχι μόνο για τα γραφικά της! Πολλά άτομα που την είδαν, κυρίως σε 3D, έπαθαν κατάθλιψη!

Το εν λόγω έργο διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό κόσμο! Παρακάτω έχω και link με το trailer της ταινίας. Εν ολίγις, στον κόσμο αυτόν τον φανταστικό δεν υπάρχουν αρρώστιες. Οι κοινωνίες είναι αρμονικά φτιαγμένες. Καμία σχέση με τον κόσμο που ζούμε εμείς.

το trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=BNgveJhgfPQ&feature=fvst

Ο κάθε άνθρωπος έχει μέσα του βιώματα, συναισθήματα. Κάθε ημέρα που ξυπνάμε δεν νοιώθουμε το ίδιο με την προηγούμενη ψυχολογικά. Μπορεί μία ημέρα να ήμαστε πιό κουρασμένοι, ή πιό πιεσμένοι. Ανάλογα με την ψυχολογία μας την συγκεκριμένη στιμή κάθε ερέθισμα που δεχόμαστε το αντιλαμβανόμαστε και διαφορετικά και κατά συνέπεια αντιδρούμε και διαφορετικά.

Μία ταινία δεν μπορεί να ευθύνεται για την δικιά μας ψυχολογική κατάπτωση λοιπόν. Υπάρχει ήδη μία αιτία μέσα μας που υποβόσκει και απλά περιμένει να βγει στην επιφάνεια. Μην μπερδεύουμε τα πράγματα.

Η ταινία είναι καταπληκτική. Είναι φανταστική. Εξαιρετικά εφέ! Μην μπερδεύουμε τις ταινίες με την πραγματική μας ζωή. Η πραγματική ζωή είναι εδώ, κάθε ημέρα, κάθε λεπτό! Στο χέρι μας είναι να την κάνουμε όσο το δυνατόν πιό όμορφη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India