Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2011

Μέσα στην σπηλιά & Κάτω από το νερό.


Μέσα στην σπηλιά είναι σκοτεινά, αλλά φέγγει αρκετό φως και βλέπουμε. Ξάφνου ακούγεται μια αρκούδα και τα αρκουδάκια της και απ' έξω ο κυνηγός που περιμένει!

Κάτω από το νερό, είμαστε ψαράκια που κολυμπάμε με τις ουρίτσες μας και κάνουμε μπουρμπουλήθρες με το στόμα μας!

Κυριακή πρωί, ωραιτότατο χουχούλιασμα κάτω από τα στρώματα, στο διπλό κρεβάτι της μαμάς και του μπαμπά. Κουκουλωνόμαστε με την κουβέρτα και φανταζόμαστε ότι είμαστε μέσα σε σπηλιά ή κάτω από το νερό. Μένουμε ώρα εκεί και παίζουμε.

Η ώρα όμως πέρασε και οι κοιλίτσες γουργουρίζουν. Ετοιμάζουμε γάλα ζεστό με μέλι ή κακάο και καφέ για την μαμά και τον μπαμπά. Η λάντζα καθαρίζει από τα χθεσινά πιάτα. Άπλωμα ρούχων. Καθάρισμα τζαμιών γιατί έχουν αποτυπώματα από μικρά χεράκια.

Τώρα, πλησιάζει η ώρα για φαγητό & χαλαρώνουμε στον καναπέ βλέποντας την Σταχτοπούτα! Την βλέπουμε όλοι, μικροί μεγάλοι! Γελάμε με τα παθήματα των μικρών ποντικιών και κάνουμε πώς είμαστε κι εμείς ποντικάκια!

Το απόγευμα δεν ξέρουμε πώς θα το περάσουμε, αλλά ο καιρός δεν μας επηρεάζει! Όσο μουντός κι αν είναι, ή ό,τι κι αν έρθει αύριο, σήμερα μέσα στο σπίτι μας έχει λιακάδα!

Εσείς πώς περνάτε την Κυριακή σας;

1 σχόλια:

Mamma El είπε...

Μου αρέσει πολύ αυτό το χουχούλιασμα!!!!!!!
Βγάλαμε παπλώματα, στρώσαμε τα πρώτα χαλιά, βγήκαν από τις θήκες και τα τελευταία χειμερινά ρούχα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India