Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη στο Αττικό Πάρκο!

Εχθές ξεκινήσαμε αργά το πρωί να επισκεφτούμε το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Ευτυχώς δεν είχε κίνηση στους δρόμους και φτάσαμε σχετικά γρήγορα! Προς έκπληξή μας η είσοδος ήταν δωρεάν. Κάτι που είχα ακούσει, λόγο Ημέρας των Ζώων, αλλά δεν θυμόμουν ότι ήταν την Δευτέρα.

Ακόμη κι όταν πλησιάζεις και το βλέπεις από μακρυά φαίνεται ένας αρκετά μεγάλος χώρος. Δεν είχαμε ξαναπάει και μαζί με τα παιδιά κατενθουσιαστήκαμε! Πολλά ζώα από όλο τον κόσμο! Πουλάκια μικρά και μεγάλα, κουνελάκια, φίδια, αρκούδες, όλη η οικογένεια των γατών (λεοπαρδάλης, τίγρης, τσιτάχ), λύκοι, μαϊμούδες, ρινόκεροοι, άλογα, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστήτε. Είδαμε και τα σπάνια παγκοσμίως λευκή τίγρη και λευκό λιοντάρι. Επισκεφτήκαμε και την γνωστή Κλάρα την αγελάδα! Κάναμε βόλτα με πόνυ και χαϊδέψαμε κατσικάκια και αλογάκια! Ταϊσαμε γαϊδουράκια και κυλιστήκαμε στο γρασίδι! Με λίγα λόγια το καταευχαριστηθήκαμε!

Ο καιρός ευννόησε και δεν είχε ούτε πολύ ζέστη αλλά ούτε και πολύ κρύο! Στο τέλος καθίσαμε στην καφετέρια στο κέντρο του πάρκου για να τσιμπολογήσουμε, γιατί δεν είχε και τίποτα ... κι αυτό ήταν ένα από τα λίγα που δεν μας άρεσαν. Είχε νωρίς το απόγευμα παράσταση με δελφίνια αλλά δεν τα είδαμε. Μας είπαν όμως φίλοι που πήγαν ότι ήταν πάρα πολύ ωραία. Τέλος, αφού είδαμε και έναν κροκόδειλο τεράστιο, πήραμε τον δρόμο της επιστροφής! Κι εκεί ήταν ένας γολγοθάς μιας και στο πάρκιν δεν είχε κανέναν υπεύθυνο. Με αποτέλεσμα όλοι να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους όπου θέλανε! Πανικός!

Άξιζε η επίσκεψη την οποία αναβάλαμε πολλές φορές και τελικά την πραγματοποιήσαμε εχθές. Το Αττικό Πάρκο εξαπλώνεται με καινούρια πτέρυγα, αλλά δεν ξέρω τί θα φέρουν καινούριο! Σίγουρα όμως θα είναι εξήσου εντυπωσιακό όπως όλα τα υπόλοιπα. Να το επισκεφτήτε με την πρώτη ευκαιρία!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India