Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010

Προκλήσεις της ζωής: 10 ρητά για να τις δούμε με άλλο μάτι

"Η ζωή είναι πιο διασκεδαστική όταν τη μοιράζεσαι!", όπως λέει η φίλη μας Άσπα, άλλα γινόμαστε & πιό σοφοί! Έψαξε και βρήκε 10 ρητά για την ζωή από γνωστούς & άγνωστους συγγραφής και τις παραθέτει στο blog της. Αν και παλαιότερη ανάρτηση, την ανακκάλυψα διαβάζοντας το τελευταίο θέμα της σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ενίοτε στην ζωής μας. Επίσης ενδιαφέρον για όσους είστε βιβλιοφάγοι!


✽ «Το πρόβλημα δεν είναι ότι υπάρχουν προβλήματα. Το πρόβλημα είναι να περιμένεις το αντίθετο και να νομίζεις ότι το να έχεις προβλήματα είναι πρόβλημα.»
~ Theodore Rubin


✽ «Τα προβλήματα είναι για το μυαλό ό,τι είναι η άσκηση για τους μυς, το σκληραίνουν και το ενδυναμώνουν.»
~ Norman Vincent Peale


✽ «Η ανησυχία είναι σα μια κουνιστή πολυθρόνα – σου δίνει κάτι να κάνεις αλλά δε σε οδηγεί πουθενά.»
~ Αγνώστου συγγραφέα


✽ «Όταν ποθούμε ζωή χωρίς δυσκολίες, να μας θυμίζεις ότι οι βελανιδιές γίνονται δυνατές με αντίθετους ανέμους και τα διαμάντια δημιουργούνται υπό πίεση.»
~ Peter Marshall


✽ «Για να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα πρέπει να κάνεις τρεις ερωτήσεις στον εαυτό σου: Πρώτον, τι μπορώ να κάνω; Δεύτερον, τι μπορώ να διαβάσω; Και τρίτον, ποιον μπορώ να ρωτήσω;»
~ Jim Rohn


Για να διαβάσετε & τις υπόλοιπες ρήσεις καθώς & μία από την μαμά της Άσπας δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο Aspa 10 ρητά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India