Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2010

Επιστροφή από τις διακοπές.

Οι διακοπές μας ήταν επισοδειακές πάλι. Από τις 3 εβδομάδες, ουσιαστικά ευχαριστηθήκαμε την πρώτη περισσότερο. Την δεύτερη την περάσαμε με τους πυρετούς, την τρίτη δεν είχα αυτοκίνητο και παρά μόνο όταν ήρθε και ο άντρας μου τις τελευταίες 4 ημέρες κάναμε μερικά μπάνια ακόμη.

Είναι από τις στιγμές που λες και τις βλέπεις μπροστά σου να έρχονται πριν καν να γίνουν. Λες και τις προφητεύεις. Είμασταν πολλά άτομα μέσα στο σπίτι και 4 μικρά παιδιά από 1 έτους μέχρι 3,5! Το μεγαλείο!! Το ότι δεν μπορούσαμε να κινηθούμε όπως ακριβώς θα θέλαμε, μιας και εκεί όλοι οι συγγενείς όλο και βρίσκονταν γύρω-γύρω. Όλο και κάποια εξυπηρέτηση για το σπίτι με το αυτοκίνητο, και άντε και ξύπνα από νωρίς το πρωί. Και να σου και οι "επισκέπτες" στο σπίτι μας (δηλ. τα ποντικάκια) και έδεσε το γλυκό.

Όμως πέρα από όλα αυτά τα αρνητικά, μπορώ να πω ότι φέτος κάναμε μπάνια. Τα παιδιά πραγματικά το διασκεδάσανε, μιας και είχανε συνέχεια παρέα και παίζανε με άλλα παιδιά, μεγάλη βεράντα και μια πισίνα φουσκωτή που όλα έμπαιναν και τσαλαβουτούσαν άνετα, θάλασσα, παιδική χαρά ...ε τί άλλο! Γενικώ ήρθαν και είναι μαυροτσούκαλα και αγριμάκια!

Του χρόνου πρώτα ο Θεός, διακοπές θα είναι μακρυά από συγγενείς, όχι φιλοξενία, και μόνοι μας, εμείς οι 4. Διαφορετικά δεν θα είναι διακοπές, αλλά διακοπές αλά φαμίλια! Χαίρομαι που ήμαστε σπίτι μας, το είχα επιθυμήσει. Πέρα από όλες τις δουλειές που έχουν βγει από το πουθενά, το απολαμβάνω. Μετά από 3 εβδομάδες εκτός, εκτιμάς αυτά που έχεις αλλά και αυτά που δεν έχεις.

Και του χρόνου με υγεία ...και χρήμα... να είμαστε καλά και να πάμε ακόμη καλύτερες διακοπές!!

2 σχόλια:

Mamma el είπε...

Εγώ πάλι δεν ήθελα να τελειώσουν! Όχι ότι δεν είχαμε προβλήματα όπως κάθε χρόνο φυσικά αλλά περάσαμε υπέροχα!!!
Και του χρόνου να είμαστε καλά!
Αν και έχουμε ένα μακρύ χειμώνα μπροστά μας!
Φιλάκια!

Kalli είπε...

Και του χρόνου λοιπόν Mamma El! Καλή σχολική χρονιά για τις κόρες σου!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India