Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Δύο ξεχωριστά δώρα ...

... σε δύο ξεχωριστά blog & για διαφορετικούς λόγους στο κάθε ένα.

Το ένα είναι της αγαπημένης μου φίλης Mamma El το οποίο έφτασε & ξεπέρασε τους 100 αναγνώστες!
Εύχομαι να ξεπεράσεις τους 1000 & ακόμη περισσότερες αναρτήσεις!! Δεν θα σταματώ ποτέ να σε ευχαριστώ που με έσπρωξες για να φτιάξω & εγώ με την σειρά μου το δικό μου blog!


Το άλλο είναι για ένα blog που κλείνει 1 χρόνο αναρτήσεων, πολλούς πολλούς αναγνώστες, πολύ πολύ δουλειά & ακόμη περισσότερο μεράκι! Είναι το blog του Μητρικού Θηλασμού που παρέχει βοήθεια σε πολλές μανούλες! Είτε μέσω προσωπικών εμπειριών, είτε με την βοήθεια της επιστημονικής ομάδας που διαθέτει. Με το καλό για ακόμη πολλά γενέθλια & ακόμη περισσότερο υλικό!

6 σχόλια:

Mamma el είπε...

Φιλενάδα σε ευχαριστώ πολύ.
Πραγματικά τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι πως και με ποιο τρόπο θα ευχαριστήσω τους 100 και πλέον αναγνώστες που με παρακολουθούν εδώ και ένα χρόνο!!!!!
Νομίζω όμως ότι κάτι βρήκα και θα σας το ανακοινώσω σύντομα.
Αναμείνατε λοιπόν!!!!

Να ευχηθώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά και στο Μητρικό Θηλασμό, ένα πραγματικά πολύ αξιόλογο blog, που επίσης μας κρατά συντροφιά καθημερινά με υπέροχα και άκρως ενδιαφέροντα θέματα. Να τα χιλιάσει!!!!

Kalli είπε...

Ανυπομωνώ να δω τί έχεις σκαρφιστεί!

Μητρικός θηλασμός είπε...

Kalli σ΄ευχαριστώ θερμά για το δωράκι, τα καλά σου λόγια και την υποστήριξη :-)
Καλή συνέχεια και στη δική σου πολύ σημαντική προσπάθεια! Εδώ θα είμαστε να τα λέμε και στα δικά σου πρώτα γενέθλια :-)

Mamma el, επίσης ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Συγχαρητήρια για τους 100 αναγνώστες σου!! Και... εις ανώτερους ;-)

Kalli είπε...

Να'σαι καλά! Άλλωστε οι μαμάδες πρέπει να αλληλουποστηρίζοντε! :-)

tinkerbell είπε...

Χρόνια Πολλά Κάλλι, σου εύχομαι να είσαι πάντα η γλυκιά αγκαλιά που αναζητούν τα παιδάκια σου και όλοι όσοι σε αγαπάνε, να είσαι ο πολύτιμος θησαυρός τους, να σε πλημμυρίζει η αγάπη των άλλων και μαζί με τη δική σου να ξεχυλίζει!!!
Ε, αφού πρέπει να αλληλουποστηρίζονται οι μαμάδες, θα αφήσω εγώ αυτές τις τόσο δοτικές μαμάδες χωρίς υποστήριξη στο έργο τους; Μαζί σας μαμάδες, συγχαρητήρια για τα μπλοκ σας, πολύχρονα να είναι και να σας γεμίζουν χαρά και ευγνωμοσύνη οι ενθουσιώδης αναγνώστες σας!!! ΜamaEl χρόνια πολλά για το μπλοκ σου και είσαι σίγουρη πως δε χρειαζόμαστε κάτι περισσότερο απο αυτά που ήδη έχεις κάνει, απ΄τις υπέροχες αναρτήσεις σου για να ανταμειφθούμε ως αναγνώστες, το έχεις καταφέρει και με το παραπάνω...
Δηλώνω φανατική θαυμάστρια των μπλοκ σας!!!

Kalli είπε...

Σε ευχαριστούμε πολύ γλυκιά μας Tink για όλες τις ευχές σου!! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου & εσύ & ό,τι επιθυμείς!! Το μύνημά σου ξεχυλίζει από αγάπη & συμπαράσταση!! Να 'σαι καλά!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Justin Bieber, Gold Price in India